Warning: Attempt to read property "EMAIL" on null in /customers/a/c/3/louiseloven.com/httpd.www/plugins/p01-contact_gs.php on line 69 Företag— Louise Lovén Silver & Design
Louise Lovén Silver & Design - Sweden

Är du företagare och vill ge din personal ett personligt minne, eller ett jubileumssmycke?

Välkommen att kontakta Louise Lovén.


Goodliness


“Mitt samarbete med Louise har varit en fröjd från början till slut. Hon är professionell, inkännande, noggrann, personlig och har en finstämd förmåga att leverera i silver det som i ord uttrycktes som en önskan. Hon ger alltid det lilla extra på ett sätt som får varje smycke att glimma på ett speciellt vis och hennes engagemang, närvaro och äkthet sträcker sig långt bortom det man som kund förväntar sig. Kort sagt: Louise smycken är mer än bara smycken och passar alla som värdesätter kvalitet, hjärta och personlighet”.

Sofia Sivertsdotter,
Goodliness


Impius


"Vi firade jubileum och letade efter något speciellt att ge de som arbetat länge hos oss. Från dagen då vi hittade Louise tills att vi hade en färdig produkt har varit enkel. Louise är lyhörd och har i vårt samarbete gjort något som vi med stolthet kan lämna vidare till våra anställda. Att det har lokal förankring ser jag som en stor fördel."

Kristian Johansson,
Impius, Helsingborg


Landskrona Energi


"Tack för det fina samarbetet och att du kunde hålla de snäva leverantörs tiderna. Det fantastiskt fina hantverket har uppskattats mycket på företaget. Det kommer att vara ett fint minne för medarbetarna att bära med sig, från invigningen av det nya kraftvärmeverket."

Per E Karterud,
Landskrona energi